Schaduw waar ik het wil, dankzij mijn Paraflex

Als het hier eens warm is, dan is het toch ook direct te warm! Een mens van mijn leeftijd moet daar mee opletten… Maar nu ik er tijd voor heb, gaan ze mij de gelegenheid niet afnemen om in mijn tuin te zitten met de kleinkinderen. Daarom had ik een parasol nodig. Maar waar moest ik die plaatsen? Ik kan toch geen favoriete plekje kiezen in mijn tuin? Mijn tuin is mijn favoriete plekje! Maar ik heb de perfecte oplossing gevonden: Een parasol die ik aan mijn muur én op een verplaatsbaar statief kan plaatsen. Geloven wie geloven kan!

Ik heb een Paraflex besteld via een online website www.alumbro.be/parasols en na enkele dagen stond een man met een camionette aan mijn deur. Die had exact bij wat ik besteld had: een Paraflex parasol, een arm die ik aan de muur kon hangen en een paal die ik met een verplaatsbare voet overal in mijn paradijs kon zetten. Als ik met de kleinkinderen op mijn terras zit, hangt de Paraflex parasol aan de muurbevestiging, die trouwens heel makkelijk te verdraaien is naar een andere plek op mijn terras. Maar de kleinkinderen en ik genieten graag van het gras aan onze voeten. Dan kiezen we ons gewoon een plekje in de tuin waarnaar we de voet verplaatsen en zetten we via de Monopaal de parasol midden in de tuin. Lichte paniek ontstond toen dat de eerste keer niet lukte. Ik belde meteen naar Alumbro. Gelukkig wist de jongeman aan de andere kant van de lijn mij alles uit te leggen. Het bleek vrij gemakkelijk.

De schaduw bevindt zich nu waar ik het wil. Genieten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>