Renovatie met vliesbehang

Nu het wat rustig was in de tuin heb ik eindelijk even de tijd genomen om mijn huis onder handen te nemen. Met behulp van renovatie vliesbehang heb ik enkele van de oude muren een oplapbeurt gegeven. Dat ging vlotter dan verwacht. Behangen is geen vlotte karwei meer op mijn leeftijd, maar dankzij het gebruiksgemak van het behang met vlies viel dat allemaal nog mee.

Ik zat binnen met enkele muren die wat haarscheurtjes vertoonden. Niets ernstigs, redelijk normaal in een huis van die leeftijd. Ook niets om echt de hele boel opnieuw te gaan plamuren. Dankzij het renovatie vliesbehang heb ik die scheurtjes kunnen overbruggen. We hebben ons even moeten verhuizen naar de woonkamer om te eten, maar dat was dan ook eens iets anders.

Het behang was erg handig om mee te werken aangezien we de lijm op de muur zelf konden aanbrengen. Voorover gebogen staan over een lijmtafel zag ik echt niet zitten, dus eigenlijk was dit de enige echte oplossing als ik het zelf wou doen. Ik ben altijd een doe-het-zelver geweest, anders was ik nooit aan zo’n grote tuin begonnen. De muren zijn nu allemaal gedaan en we hebben onze eetruimte weer kunnen terug verhuizen. Dankzij de hulp van mijn zonen is alles erg vlug kunnen gebeuren.

Nu kan ik me weer volop concentreren op mijn tuin. Die is wat onwennig aangezien we niet echt een winter gehad hebben dit jaar. Ik ben benieuwd wat dit met de verschillende planten zal doen. Er zullen alleszins veel bijen zijn dit jaar, wat al veel goeds belooft!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>