Over mij

Ik ben Maurice en geboren in het vruchtbare jaar 1948. Sinds de start van mijn pensioen heb ik alle tijd voor mijn favoriete hobby: tuinieren.

Sinds mijn jeugd heb ik een fascinatie gehad voor alles wat fauna en flora betreft. Elke woensdagmiddag was ik in het bos of in de tuin te vinden en ‘s avonds kwam ik altijd wel met een nieuw diertje of insectje thuis. U snapt dat mijn moeder zaliger dat fantastisch vond… Om mij te kalmeren en wat meer in hun buurt te kunnen houden, bedeelden mijn ouders mij met een klein deeltje van de tuin dat ik naar believen mocht verzorgen. Van de eerste plant heb ik ze zelf verzorgd, vandaag doe ik het nog steeds.

Sinds mijn zoon mij de weg naar het internet heeft getoond, is een nieuw plantenrijk voor mij opengegaan. Nu ik de tijd heb, heb ik besloten jullie via deze blog op de hoogte te houden van mijn tuin!

One thought on “Over mij

 1. Geachte,

  Ik lees dat Uw tuin vol EMA zit. Een gezonde en knappe tuin trouwens, waarvoor alle respect en waardering.
  Mag ik U vragen van waar U de EMA vandaan haalt, of maakt U hem zelf?

  Ik zou hem niet alleen in de tuin gebruiken.

  Met vriendelijke groet,

  Philippe Janssens
  Sasstraat 3
  8301 Ramskapelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>